Impróból még mindig jeles..(fotók: Wlcsek András)
MC Kemonnak igen jó dolga volt december 6-án: két szuper női hang szőtte át a freestyle szövegeit! ;) Velünk imprózott Myra Monoka és a brit énekesnő, Call Me Unique is! (fotók: Wlcsek András)
Most, hogy az 'All I want for Christmas is You' + társai végérvényesen elszabadultak, gyorsan meghívtuk Csongor Bálintot, Pulius Tibit, Ecküt, Drapit, Koszi Jankát és Szebényi Danit keddre egy nagy közös 'Hajó gyomrába menekülésre' az őrület elől. /fotó: Wlcsek András/
Különleges - és nem mellesleg újabb telt házas - bulit adtunk az A38-on, melyet élőben is végigkövethettetek az A38 Vibes live stream keretein belül (https://youtu.be/uRXjkAsPVjI?t=15m18s) Márkokban nem volt hiány: velünk imprózott Süveg Márk 'Saiid', Járai Márk, Zentai Márk, valamint Kollányi Zsuzsi, MC Kemon, Bata Pisti és Szebényi Dani - Delov Jávor és DJ Q-Cee mellett.. (fotó: Wlcsek András)
Tökéletes angolsággal dübörgött a buli a Duna fölött: Judie Jay, Antonia Vai és MC Zeek ragadott mikofont, míg Cséry Zoli és Bata Pisti szállt be Jávor és Q-Cee mellé.. (fotó: Wlcsek András)
Lassan nyolc éve igyekszünk azon, hogy már kedden megtartsuk a pénteket: hétindító bulinkon Jónás Vera, Vitáris Iván, Pulius Tbi és Ian O'Sullivan imprózott velünk! (fotó: Wlcsek András)
Nagy erőkkel készül a Random Trip lemez, melyen zseniális művészekkel dolgozunk együtt! A Free után az első közös dalt Palya Beával, Saiiddal, Szabó Balázzsal, Heilig Tomival és Szebényi Danival vettük fel.. // fotó: Wlcsek András
Az Etyeki Kúria 20. szülinapját ünnepeltük Fábián Julival, MC Kemonnal, Pély Barnával, Jász Andrással, Subicz Gáborral, Szebényi Danival és Bata Pistivel. Csodás kis este volt egy varázslatos helyszínen! // fotó: Wlcsek András
A Cloud 9+, Konyha/Magashegyi Underground, Mocsok 1 Kölykök, Rewind/Brains és Warpigs színeiben érkeztek hozzánk a Hajó gyomrába a srácok - eklektikus buli volt! // fotó: Wlcsek András
Elementáris erők találkozása a színpadon: Kiss Tibi, Vitáris Iván, Drapos Gergő, Schoblocher Barbi és Balanyi Szilárd is vendégünk volt augusztus 23-án. Telt házas koncert, fékevesztett őrület, sodró rock 'n' roll képekben.
Nagy örömmel tértünk vissza újra Harcsa Veronika tündérszép udvarába a Művészetek Völgye keretein belül, ahol eddig is úgy éreztük, csodák történnek a színpadon.. Talán a hely varázsa? Lehet. Idén házigazdánk mellett Fábián Julival, Pély Barnával, az amerikai Jessie Davis-szel, Sabák Péterrel és MC Kemonnal pörgettük fel Kapolcs ritmusát!
FEZEN 2016.09.02
Igazán vagány felállással koncerteztünk a FEZEN nagyszínpadán: Wolfie, Saiid, Koszi Janka, Big John és zseni zenészeink: Vígh Arni és Romhányi Áron. Arni ráadásul duplázott!
Egyik kedvenc városunkba tértünk vissza júliusban - ismét egy csoda volt!! Velünk "trippelt" Harcsa Veronika, Zentai Márk, MC Zeek, Cséry Zoli, Farkas Izsák, Bata Pisti, sőt, Veszprém képviseletében most először Németh Kyra is..
Több mint 7 éve élvezzük a koncertjeinken a kötetlenséget, a zenei szabadságot: dalok, próbák, forma- és stílusbeli megkötések nélkül állunk színpadra hétről-hétre töretlenül – nemzetiségtől, kulturális háttértől, anyanyelvtől és zenei képzettségtől függetlenül. Varázslatos dolognak tartjuk, hogy több száz nagyszerű hazai és külföldi előadóval szárnyalhattunk már együtt, élhettük meg az alkotás igazi csodáját. Köszönjük nektek, hogy közönségként vagy szervezőként ennek ti is mindvégig részesei voltatok! (fotók: Wlcsek András)
Zseniális élmény volt több ezer ember előtt improvizálni a 10 éves BelFeszt zárókoncertjeként! Pazar lineuppal ünnepeltünk: velünk volt Kiss Tibi, Tóth Vera, Vitáris Iván, Amy Winehouse egykori énekese, Zalon, KRSA a PASO-ból, MC Kemon, MC Zeek, Wolfie, Udvarhelyi Gábor, Vígh Arnold és Milosevits Mirkó is.. (fotók: Fülöp Péter, Wlcsek András)
Csodás pillanatok születtek a színpadon a Parkban, óriási energiát kaptunk tőletek! Köszönjük nektek, hogy továbbra is bizalmat szavaztok nekünk, és egyben részvételetekkel ennyien támogattátok valami izgalmas új dolog születését. Legelső dalunk a ’Free’ egy csodás felütése a következő meghatározó időszakunknak, amikor rögzítjük is azt, ami eddig csak elszállt a pillanattal. Koncertünk képekben! (fotók: Wlcsek András)
Csaknem 6000-en gyűltünk össze a Parkban augusztus 9-én a Lemezbeindító minifesztünkön, mely így egyben a valaha volt legnagyobb önálló Random Trip buli volt!! Fotók az estéről, a klippremierről, rólatok. (fotók: Fülöp Péter)
Mivel folyton kételkedtek abban, hogy valóban nincsenek próbáink, a koncert előtt megmutattuk nektek testközelből, mi is történik a Random Tripen, hogy lesz a spontán zenei gondolataikból hangfolyam. (fotók: Fülöp Péter)
Varázslatos helyszíneken forgott a 'Free': egy egész napot töltöttünk a szabadban egy szuper csapattal! Este pedig még Jávort is megleptük. (fotók: Wlcsek András)
Vannak jó koncertjeink, hangulatos koncertjeink, fantasztikus koncertjeink – és van az, amikor beüt a rock 'n' rolll és egy :*%!+>@” buli kerekedik kedden az A38-on!! Persze olyan zenészekkel, mint Pulius Tibi, Székely Marci, Drapi, Füstös Bálint és Szebényi Dani, elég komoly esély volt erre.. Éljen a gitárhúrszaggatás! (fotók: Wlcsek András)
Soha nem próbáltuk még meg felvenni a versenyt több száz lóerős versenyautókkal – egészen május 21-ig! Az Opel Legendák Családi Nap keretein belül azonban Fábián Julival, az amerikai-osztrák Big John-nal, Wolfie-val, MC Kemonnal, Farkas Izsákkal, Szebényi Danival és Vígh Arnival együtt könyörtelenül felvettük a kesztyűt. (fotók: Wlcsek András)
Bevettük a Szabadság hidat és Budapest különböző pontjait Julival, Wolfie-val és Jávorral, hogy személyesen mutassuk meg nektek az első közös dalunkat, a 'Free'-t – premier előtt.. Nézd meg a videót is! (fotók: Wlcsek András)