MC Kemon a hiphop dal munkálatairól.
Vitáris Iván, az Ivan & The Parazol frontembere az első Random Trip élményeiről.
Nézz be hozzánk a stúdióba, ahol Eckünek is feltettünk pár kérdést a készülő Random Trip hiphop dal kapcsán.
A stúdióban beszélgettünk Kiss Tibivel, a készülő Random Trip album munkálatai közben.
Ballada után jöjjön a rock! Igazán szép balladát vettünk fel Andy Heflerrel, Premecz Matyival és Drapival - és ez még csak a warmup volt: Kiss Tibivel és Vitáris Ivánnal keményen a húrok közé csaptunk! Random Trip stúdiózás 42571832398. nap :)
Koncert előtt elcsíptük Lábas Vikit és Járai Márkot az A38-on..
A közös agyalás és próbák után pörögnek a rímek a stúdióban - Ecküvel, Saiiddal, Zeekkel, Kemonnal, Wolfie-val, Zahár Fannival és Busa Pistával járunk körbe egy témát a dalban, amiről Saiid mesél kicsit..
Debrecen trip: ON! Turnébusz, gengsztermaci, benzikutazás - utunk a Zamat fesztre Senával, Sabák Péterrel, Barabás Lőrinccel és MC Kemonnal.
Először játszottunk a Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművésszel, dzsesszzenéssszel - miniinterjú Dés Lászlóval!
Soha nem fordult még elő a Random tröténetében: megejtettük első PRÓBÁNKAT a hiphop csapattal! Készül a közös dal Ecküvel, Kemonnal, Wolfie-val, Sabákkal, Busa Pível, Szebényi Danival, Zentai Márkkal és Saiddal.
Tátrai Tibor gitárlegenda mesélt nekünk arról a Jazzy fesztiválos fellépésünk után, hogy miért is annyira élvezetesek a jam session-ök..
Két kérdést tettünk fel nektek az eddigi legnagyobb bulinkon a Parkban: kit látnátok szívesen Random Tripen, ill. milyen műfajokkal próbálkozzunk a későbbiekben..
Így inspirált minket a Művészetek Völgye.. 100% improvizáció Fábián Julival, MC Kemonnal, Pély Barnával, DJ Q-Cee-vel és Delov Jávorral Kapolcs patakpartján!
New Yorkból indult ki, most viszont Budapesten tanítja meg nektek a beatbox alapjait a műfaj nagy mestere, DJ Q-Cee. Workshop első kézből!
Egy perc alatt össze- és szétszerelhető, hátitáskában szállítható – ő Little Jane, Szepesi Mátyás énekes-gitáros kemping- és fesztivál alapkelléke!
Miben látják a fellépőink a Random Trip szépségét - megannyi közös buli után is? A három nagydumás: Zeek, Busa Pista és Q-Cee válaszol!
Nyolc fős bulinak indult - végül tizennégy fellépős koncert lett belőle.. A nyár egyik legnagyobb Random Trip bulija volt! Közreműködött: Fábián Juli, Big John, MC Zeek, Saiid, Szebényi Dani, Bata Pisti, Jónás Vera, Gábor Andor, Mihalik Ábel, Pély Barna, Romhányi Áron, Szepesi Mátyás, Q-Cee, Jávor
Kötetlen, fergeteges – és még milyen? DJ Q-Cee a Random Tripről!
A Budapest Parkban mutattuk be csaknem 6000 ember előtt a készülő Random Trip lemez legelső dalát, a 'Free'-t! Klippremier, autósmozi, workshop és nagykoncert - így ünnepeltünk!
Meseszép, rejtett hazai tájakon, Gánton és Sződligeten forgott a 'Free' klipje. Te ismered a "díjnyertes" magyar horgásztó sztoriját? Rendezőnk a forgatás különös helyszíneiről.
A készülő Random Trip lemez legelső dala + klipje Fábián Julival, Wolfie-val és a "Random Trip family" más tagjaival!
Szabadságról, szabadban – Indiánnal, az első dalunkhoz forgatott videoklipünk rendezőjével beszélgettünk.
Nem csak az utakat járva mutattuk meg nektek a készülő album legelső dalát, a Free-t, hanem stílusosan a Szabadság hídon is szabaddá engedtük a dalt! A klipet te is láthatod, ha eljössz augusztus 9-én a Budapest Parkba az ingyenes Lemezbeindító Minifesztünkre!
Rendkívüli helyszínen koncerteztünk májusban: amíg a pályán több száz lóerős fenevadak dübörögtek, mi Julival, Big John-nal, Wolfie-val, Kemonnal és egy szuper zenészcsapattal adtuk a ritmust a Hungaroringen a Legendák Találkozása zenei feszten! Ráhangolódás, rekkenő hőség, rock and roll hegedülés, GO!
Premier előtt, rendhagyó módon mutattuk meg nektek és Budapestnek a készülő lemezünk legelső dalát, a Free-t, amit Fábián Julival és Wolfie-val vettünk fel. Ha te is kíváncsi vagy: dal + klippremier, különleges programok és egy hatalmas buli több mint 10 fellépővel az ingyenes lemezbeindító minifesztiválunkon augusztus 9-én a Budapest Parkban!
Hatalmas erőfeszítések (és nem kevés utómunka) árán a Random Trip művészeti vezetője, Delov Jávor 1 percben foglalja össze, mi a Random Trip esszenciája! Avagy teaser az egészestéshez… ;)